fbpx

Julehjelp for Menn!

 

Hei, jeg heter Erik og jobber egentlig med lastebiler og tungtransport. Janne er min eriksamboer som driver KrinkelkrokenAmfi Askøy. Dette er en typisk butikk hvor vi menn aldri setter våre bein. I alle fall ikke frivillig, og ikke uten at det er forventet at vi skal stille med en eller annen gave som faktisk ikke kan kjøpes på Biltema eller Jula.

Vi mannfolk pleier stort sett å vente i inngangspartiet mens våre (vakrere) halvdeler bruker alt for lang tid og som oftest for mye penger i slike butikker. Aller helst venter vi i bilen, men som oftest må vi være med av ren høflighet. Dessuten vet vi godt at vi sparer oss selv for mye mas ved rett og slett dilte etter på senteret.

Nå nærmer det seg jul, og for de som mener det det er dypt urettferdig og helt unødvendig å bli julenisse presset til å tilbringe timer og dager med å vente på kjøpesentre så finnes det de som har det verre.
Jeg må ta tøflene på og jobbe i en slik butikk! Ikke bare må jeg jobbe der, jeg har måttet sette meg inn i hvilke varer som føres, om de er beregnet for kjøkken eller stue og om hva som hører sammen.

Hun har til og med prøvd å fargerlære meg om farger, men hallo, et sted går grensen! Farger kommer i 16 varianter (grunnleggende Windows 3.1) Fersken er faktisk en frukt, ikke en farge, oker aner jeg ikke hva er, og jeg har heller ikke tenkt å finne det ut. Det samme gjelder Bringebær og Pistasie.
Og Opal er faktisk en overpriset stein, ikke en farge!

Men, det er som kjent tid for julegaver, og når jeg først må jobbe i en gave og interiørbutikk så kan jeg jo like godt prøve å gjøre nytte for meg.
Jeg tilbyr derfor å benytte min ufrivillige opparbeidede  kompetanse innen dette feltet til å hjelpe mannfolk til å finne en fornuftig gave å gi vekk til jul!
Det eneste du må ha klart for deg når du kommer er hvem som skal motta gaven
, (mor, søster, kone, samboer, en skeiv kompis eller svigermor), samt hvilket budsjett du har for gaveinnkjøpet!
Jeg forutsetter riktignok at gavemottaker kommer fra et møblert hjem hvor dannelse er i fokus. Det er faktisk den eneste måten å sikre seg at enhver gave blir godt mottatt!

Jeg lover å effektivisere prosessen uten at du får masse rare spørsmål om stil, farger, størrelser osv. Velger du å handle med kontanter kan du til og med slippe å gå helt inn i butikken, vi kan ordne alt det praktiske i inngangspartiet. Skal du betale med kort må du derimot komme helt inn til kassen for å taste koden din.

Du finner meg i butikken allerede denne fredagen når senteret har “nattåpent” frem til kl 23:00, og i alle fall to søndager i desember! Følg med på vår Facebookside for nærmere oppdatering eller legg igjen en melding her om du trenger ekstra oppfølging eller vil være sikker på å unngå bomtur!

Velkommen til en rask og effektiv gavehandel!
Krinkelkroken – 2 etg i Amfi Askøy!

Legg igjen en kommentar

Loading...