fbpx

Herreparkering!

Advarsel: Denne artikkelen inneholder produktplassering og subjektive oppfatninger!
I dag skal jeg skrive litt om et velkjent problem for alle mannfolk. Mest for dere kvinner faktisk, vi menn vet om dette og gjør hva vi kan for å unngå det, men dere setter oss likevel stadig vekk i denne situasjonen. Mot slutten av artikkelen kommer også en løsning på dette problemet!
Dette er noe som gjelder for alle menn som har valgt å bo sammen med samme kvinne over en lengre periode. For det går nemlig litt tid i et forhold før dette fenomenet oppstår, “kan du holde vesken min men jeg bare titter litt her” fenomenet.

Det er den dagen forholdet går over i en ny fase, når du står der utenfor en butikk, holder på en dameveske og ikke helt vet hvor du skal gjøre av deg. Nesten like ubehagelig som å bli sendt på butikken for å kjøpe Libresse uten nærmere instruksjon… Rosa, blå, superthin, night, day, med og uten vinger osv.
Å bli forlatt utenfor en butikk med en dameveske er omtrent det samme, hun sier det går fort, hun skal bare, osv. Det er mulig at det faktisk går raskt, men det føles uansett som en evighet. Man står der, ensom og forlatt og holder på en feminin veske som man ikke aner hva inneholder. Innholdet spiller forøvrig ingen rolle i denne sammenhengen, måten vi betrakter vesken på kan tyde på at Kim Jung Un lett kan ha plassert en liten atombombe der.

Annonse:

Besøk “gutterommet” i nettbutikken!

Den største panikken vi menn opplever akkurat der og da er at det kommer en bekjent forbi og at man må stå der å må fremføre høflighetsfraser mens man holder på denne berømmelige vesken. Legg merke til at jeg skriver bekjent, en ekte kompis vil bare nikke anerkjennende og haste videre for ikke å sette veskeholderen i ytterligere forlegenhet! At vi ikke liker å bruke tid i butikker med meningsløst vareutvalg betyr IKKE at vi synes det er et godt alternativ å bli plassert utenfor som veskepasser!

En fredelig krok uten damevesker!

Vi i Krinkelkroken har prøvd å gjøre noe med problemet. Vi har satt av ett hjørne i butikken til herreparkering. Her er det sitteplasser og dekning på 4G, samt gratis åpent WiFi. Det er også fullt mulig å få en kopp kaffe mens man venter på sin bedre halvdel.
Og skulle man fremdeles bli belemret med å passe på vesken, kan denne diskret plasseres enten på bordet, eller direkte på gulvet uten at noen finner det spesielt påfallende!

Og fortvil ikke, vi har ingenting i mot at mannen sitter og venter mens kvinnen benytter tiden i en av de andre butikkene på senteret!
For å oppnå en størst mulig beroligende effekt har vi innredet denne delen av butikken med artikler som som i mange kvinners syn passer bedre i en garasje enn i en stue! I nettbutikken har vi kalt denne kategorien “Gutterommet”

Velkommen til vår Herreparkering, Krinkelkroken, Askøy Amfi andre etg.

 

Legg igjen en kommentar

Loading...