fbpx

Vi satser på lamper og belysning!

O Solberg Thomsen legger dessverre ned lampebutikken på Juvik, dermed forsvinner enda en spesialforretning fra Askøy. Vi har lenge henvist kunder videre til  Juvik, på samme måte som de har henvist til oss når det er kunder som har vært på jakt etter lamper de ikke har funnet i den aktuelle butikken.

Nå når dørene stenges på Juvik velger vi å satse mer på lamper enn vi har gjort tidligere. Vi har ikke noe mål om å bli en rendyrket lampebutikk, men vi har tatt inn mye nytt, og vi har overtatt deler av lagerbeholdningen Solberg Thomsen hadde igjen.

Produktene blir selvfølgelig tilgjengelig både på nett og i butikk, og vi har gode avtaler med mange grossister som gjør at vi kan skaffe det meste dersom du du har spesielle ønsker!

Vi ønsker alle nye og gamle kunder velkommen inn i krinkelkroken for å se på alt vi har hengt opp, både av lamper og lampeskjermer. I tillegg finner du selvfølgelig vårt store sortiment av gave og pynteartikler!

Se nettbutikken  –  Se lampekatalogen

Se deler av utvalget:

Legg igjen en kommentar

Loading...